Op de boterham

De Belg en zijn boterham zijn onafscheidelijk. De meesten eten immers twee maal per dag een broodmaaltijd. En die is niet compleet zonder een zoete afsluiter! Of dat nu confituur, choco, honing, poepgelei of speculoospasta is: bij ons vind je wat je zoekt.

Confituur

Confituur is verrassend veelzijdig. Het smaakt lekker op de boterham (met of zonder kaas), in je yoghurt, in een frangipanetaart en op 101 andere manieren. Bij ons vind je zowel de geliefde klassiekers als de gewaagde combinaties. Aardbei, abrikoos en sinaasappel staan er naast kiwi, paarse vijg en peer met rode wijn. Ook voor diabetici hebben we tien verschillende soorten.

Choco en speculoospasta

Met choco en speculoospasta heb je de keuze uit twee Belgische topproducten in smeervorm. Onze speculoospasta (een Belgische uitvinding, weet je nog) wordt zelfs door het legendarische Jules Destrooper gemaakt. Binnen ons choco-assortiment heb je de keuze uit melk, fondant, praliné en suikervrij.

Honing en stroop

Honing is lekker op de boterham en in de thee. In totaal vind je bij ons vijf soorten honing die elk een heel eigen karakter hebben. Voor ieders wat wils! In de categorie poepgelei heb je de keuze tussen appel, appel-peer en appel-kaneel. 

Je kan niet iedereen gelukkig maken.
Tenzij je een pot choco bent, natuurlijk.

– Ellen Degeneres

Wat je nog niet wist over (ons) zoete beleg.

Sandra's Favoriet

Ook Sandra heeft haar favorieten. Ze kan niet weerstaan aan aardbei-rabarberconfituur.

Koning Honing

Voor één theelepel heerlijke honing moeten twaalf bijen een leven lang werken.

100% Limburgs

Appelstroop wordt wereldwijd gemaakt, maar komt oorspronkelijk uit Limburg.

Gezond Gezoet

Onze suikervrije choco wordt met de natuurlijke zoetstof stevia gezoet.

Date :
Top