Geschenken

Jouw vrienden en familie zijn bijzonder. Dat moet je ons niet vertellen. Wanneer je een cadeautje voor hen koopt, wil je dus ook iets unieks en speciaals. En laat dat nu net onze specialiteit zijn.

Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat je bij ons altijd een geschikt geschenk vindt. Wij maken pakjes op maat voor iedereen, voor elke gelegenheid en voor elk budget.

Voor iedereen

Ons assortiment bevat lekkers en moois voor alle leeftijden. Voor de jongsten maken we pakjes met zachte snoepjes en leuke speeltjes. Voor de oudsten houden we het dan weer bij kwaliteitskoffie en ‘ouderwetse’ klassiekers als rotte patatten. ¬†Ook voor diabetici hebben we een ruim assortiment.

Voor elke gelegenheid

Natuurlijk kan je bij ons terecht voor verjaardagen, kerstfeestjes, jubilea en huwelijken. Daarnaast maken we echter ook cadeautjes om te bedanken, te condoleren, te complimenteren, te verwelkomen, te laten gaan,… Zoete lekkernijen passen bij elke gelegenheid.

Voor elk budget

Een lekker en persoonlijk cadeautje hoeft niet duur te zijn. Ongeacht je budget zetten we je wensen om in iets moois voor jouw geliefde.

Wat is een onverjaardag? Een cadeau krijgen op een dag dat niet je verjaardag is, natuurlijk.

– Het Witte Konijn (Alice in Wonderland)

Wat je nog niet wist over (onze) geschenken.

De Ballotin

De klassieke pralinedoos werd in 1915 uitgevonden in Brussel.

100% Eetbaar

Smik & Smak maakt ook mooie cadeautjes zonder mandje. Zo gaat elke euro naar iets lekkers.

Oudste Pakjes

Zelfs in de oertijd gaven de holbewoners hun geliefden al cadeau's.

Snelle Strik

Het kost Sandra amper 5 seconden om de perfecte strik te maken. Daar oefent ze dan ook al jaren op.

Date :
Top