Chocolade

Chocolade is de ultieme zoete zonde. Het is de basis van de lekkerste desserts en de perfecte match bij een dampend kopje koffie. Het is een heerlijke opkikker op donkere dagen en een prachtig geschenk voor de mensen die je graag ziet. Chocolade is simpelweg eetbaar geluk.

Pralines

Geen Belg die kan weerstaan aan een praline van eigen bodem. Zeker niet aan de onzen! Deze pralines worden handgemaakt in de provincie Antwerpen en zijn van absolute topkwaliteit. Ons assortiment telt meer dan 50 soorten. De vullingen variëren van een klassieke praliné, mokkaroom en marsepein tot popcorn, Luikse Stroop en Mandarin Napoleon. Quasi al onze pralines zijn trouwens glutenvrij. Vraag gerust naar een doosje met enkel glutenvrije exemplaren.

Chocolade delicatessen

Pralines zijn niet de enige delicatessen die je met onze topchocolade kan maken. Denk maar aan knapperige chocoladezoenen, luchtige rotte patatten, fruitige orangettes en verfijnde studentenhaver. Keuze te over!

Breekchocolade & figuren

Bij ons moet je niet wachten tot de Sint komt om een chocolade ventje te krijgen. Heel het jaar door verkopen we seizoensgebonden holgoed. Van konijnen in de lente tot eekhoorns in de herfst. Ook onze breekchocolade kan je bijna het hele jaar door krijgen. Deze heerlijke chocolade platen verkopen we in allerhande formaten. De pure stukken bevatten hazelnoten, de witte stukken gepofte rijst en de melkchocolade stukken bestaan in beide variëteiten.

Het leven is als een doosje pralines.
Je weet nooit wat je eruit zal halen.

– Forest Gump

Wat je nog niet wist over (onze) chocolade.

Gusta

De linkse praline is gevuld met marsepein en heet Gusta: net zoals Sandra's schoonmoeder die gek was van marsepein.

Feest Voor Iedereen

Rond Pasen en Sinterklaas vind je bij ons ook gluten- en lactosevrije chocolade. Zo kan iedereen meegenieten!

Kostbare cacao

De Mexicaanse Maya's waren zo gek op chocolade dat ze de cacaoboon zelfs als geld gebruikten.

John

Deze pure praline noemt 'John' en is genoemd naar Sandra's schoonvader: een enorme liefhebber van pure chocolade.

Date :
Top