Een bakje troost

Warmte komt in vele vormen. De lekkerste vorm van allemaal is waarschijnlijk die van een kopje koffie, thee of chocolademelk. Tijdens de wintermaanden genieten we ervan om onze innerlijke kou te verjagen en tijdens de zomer nippen we eraan voor de smaak, de energie en de gezelligheid. Voor elk drankje vind je bij Smik & Smak ook het perfecte servies. Van theepotten tot kleine kopjes en grote mokken.

Koffie

Bij de meeste gezinnen is koffie een vaste waarde bij het ontbijt. Hen bieden we graag een subliem bakje troost aan. Eentje van eigen bodem! Al onze blends worden in de Kempen gebrand en zijn zowel in bonen als gemalen verkrijgbaar. Afhankelijk van je voorkeur kies je voor onze  standaard blend, Espresso of Deca. Al deze koffies zijn zowel gemalen als in bonen verkrijgbaar.

Thee

De ene theedrinker is de andere niet. Daarom bieden wij je de beste thee’s van drie verschillende merken aan. Eerst en vooral zijn we trots op ons assortiment van het internationaal gelauwerde Whittard of Chelsea. Hun thee’s bestaan in drie vormen: builtjes, los en instant. Onze Mighty Leaf-collectie is dan weer ideaal voor wie meteen een hele pot wil zetten. Tenslotte hebben we ook een beperkt gamma aan Twinings-thee.

Chocolademelk

Chocolademelk drinken onder een dekentje is zowat het gezelligste wat er bestaat. Met de excellente poeders van Whittard of Chelsea zet je op enkele minuten tijd de perfecte warme choco. Daarnaast zijn ook onze bommen echte … smaakbommetjes. Deze chocolade ballen leg je in je mok waarna je er warme melk overgiet. Eens de bal gesmolten is, komen er ook kleine marshmallows bovendrijven.

De geur van vers gezette koffie
is de beste uitvinding ter wereld.

– Hugh Jackman

Wat je nog niet wist over (ons) bakje troost.

Melkthee

85 procent van de Britten drinkt hun zwarte thee met melk. Bij ons is dat beduidend minder populair.

Koffietijd

De wetenschap zegt dat je het meeste energie uit je koffie haalt als je hem tussen 9.30 en 11.30 's morgens drinkt.

Sportdrank

Vele topsporters drinken na de training chocolademelk om weer op krachten te komen.

Snelle Thee

Een groene thee moet maar één à twee minuten trekken. Een Rooibos heeft tot wel tien minuten nodig.

Date :
Top