Bestellen.

Tijd is een kostbaar goed. We willen je daarom helpen zo efficiënt mogelijk met de jouwe om te gaan. Heb je geen zin/tijd om bij ons in de winkel te komen kiezen en bestellen? Dan kan het gewoon online of via de telefoon. 

Als klant heb je de keuze uit liefst vier manieren om te bestellen. Kies zelf vooral de methode die het best bij je past.

telephone
Telefoon

Telefonisch zijn we quasi altijd bereikbaar. Ook buiten de openingsuren. Als je je bestelling de zelfde dag wil oppikken, kan je enkel telefonisch bestellen.

whatsapp
Whatsapp

Bestellen via Whatsapp is snel en simpel. Stuur ons even een berichtje met je wensen. We reageren sowieso met een bevestiging en eventuele extra vragen.

mail
E-mail

Bestellen via mail kan evengoed. We checken onze mailbox minstens twee maal per dag. Zo gauw we je mail gelezen hebben, ontvang je een bevestiging.

list
Bestelformulier

In ons bestelformulier nemen we je bestelling op aan de hand van enkele gerichte vragen. Op enkele minuten heb je zo je bestelling geplaatst en ontvang je een bevestiging.

Ons bestelformulier.

Stap 1

Bestellen

Het bestelformulier onderaan deze pagina helpt je snel en efficiënt te bestellen. Op enkele minuten heb je het ingevuld.

Stap 2

Even wachten

Eens we je bestelling hebben ontvangen, zetten we ze je voor je klaar. Mocht er toch iets onduidelijk zijn, bellen we je nog even op.

Stap 3

Klaar is Kees

Op de dag die je bij het bestellen hebt gekozen, mag je je bestelling komen afhalen in onze winkel. Daar hoef je trouwens niet voor aan te schuiven.

Top